Prøv et høreapparat helt uforpligtende i 30 dage

Hos Dansk HøreCenter kan du prøve de nyeste høreapparater gratis og uforpligtende i 30 dage. På den måde får du mulighed for at finde lige netop det høreapparat, der passer til dig og din hverdag.

Udfyld formularen,og vi ringer til dig hurtigst muligt for at aftale en tid til en høretest i dit lokale Dansk HøreCenter.
Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 70 230 560.

At besøge Dansk HøreCenter er trygt for dig

Hos Dansk HøreCenter kan du føle dig helt tryg og sikker. Vi efterlever alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger i forbindelse med håndtering af Coronavirus og benytter både professionelle værnemidler og håndsprit. 

800.000 danskere har nedsat hørelse – er du en af dem?

De fleste tager deres hørelse for givet. Lyden af trommende regn på biltaget, en sjov historie og børnebørnenes latter er alt sammen med til at fuldende livet - lige indtil lydene forsvinder.

Bestil tid til en gratis høreprøve hos Dansk HøreCenter allerede i dag. Viser det sig, at du har nedsat hørelse, kan du prøve et af vores diskrete høreapparater helt gratis og uforpligtende i 30 dage.

Bestil en gratis høretest - det tager kun 1 minut

Viser det sig, at du har nedsat hørelse, kan du prøve et høreapparat gratis og uforpligtende i 30 dage.

Værd at vide

Der er kort ventetid, og du kan få offentlig tilskud til høreapparater

Moderne høreapparater er komfortable og diskrete

Ved høretest får du svar med det samme på, hvorvidt du har et høretab eller ej

Du kan finde vores afdelinger i hele landet

Kundeudtalelse:

Pludselig var jeg med igen. Det handlede ikke 'bare' om, at jeg kunne høre bedre. Høreapparaterne havde også en positiv effekt på mit selvværd. Jeg var ikke længere bekymret for at være sammen med andre mennesker. Jeg vidste jo, at jeg sagtens kunne høre alt, hvad der blev sagt, og det gjorde mig tryg og mere udadvendt.

Hanne Nymand

Læs Hannes historie